Published On: lun, Feb 22nd, 2016

Dana Rogoz e intr-o mare dilema! Cauta bona pentru copilul ei

Dana Rogoz nu stie ce este mai bine pentru copilul ei. Actrita este plina de indoieli si nu este convinsa ca o bona ar putea sa aiba grija de băietelul ei, asa cum o face ea sau altcineva din familie.

Dana Rogoz si-a dat copilul la gradinita, insa imediat dupa ce Vlad a implinit un anisor, insa colectivitatea i-a dat mari batai de cap. Asa cum se intampla in majoritatea cazurilor, si Vladut s-a imbolnavit, iar in ultimele luni a mers la gradinita doar doua saptamani. In restul timpului, micutul a stat cu parintii sau cu bunica, insa Dana Rogoz se vede in ipostaza de a cauta o bona pentru fiul ei. Desi o ingrozeste acest gand, actrita le-a povestit fanilor ei de pe facebook ca are nevoie de ajutorul lor pentru a se decide. 

"Problema este ca raceste foarte des acolo. Mai mult a stat cu noi sau cu mama, in calitate de bunica. Din septembrie si pana acum nu a fost decat doua saptamani. Fratele meu care este medic la infectioase ne-a recomandat sa stam in aceasta perioada acasa. Sunt intr-o situatie grea. M-au ingrozit mesajele de prezentare ale candidatelor la postul de bone. Eu am un program care nu este fix. Cand am repetitii, Vlad sta cu Radu sau cu mama. Sunt trista, pentru ca mi se pare ca nu gasesc solutia optima. Eu sunt pentru gradinita, mama este impotriva. Cu o bona va sfarsi uitandu-se la televizor. Nici nu vreau sa se ataseze de o bona, care la un moment dat isi gaseste un job mai bun si pleaca", a spus Dana Rogoz. Vedeta se vede depasita de situatie si nu vrea sa angajeze o bona care sa faca menaj.    

"Nu caut o bona care sa faca musai mancare sau curatenie. Si nu cred ca doar banii fac diferenta – chiar nu vad sa fie banii o garantie a calitatii omului care urmeaza sa iti educe copilul. Momentan raman la parerea mea ca o gradinita prezinta mult mai multe avantaje (mai ales ca am gasit una la care el s-a adaptat perfect). Doar ca ce te faci in zilele cand e racit si in serile in care ai de lucru? … Poate sa imi spuna cineva cat dureaza perioada asta cu imunizarea la gradi?", a mai scris Dana Rogoz pe facebook.

"Abramburica" a devenit mamica in urma cu aproape doi ani, chiar de Martisor, Vladut fiind cel mai frumos cadou pentru ea la inceput de primavara. 

dadana

Comentarii

comentariu

About the Author