Published On: lun, Feb 15th, 2016

Consilierul municipal, Ionel Alexandru, crede ca arestarea lui Simionescu va avea un impact major negativ asupra functionarii Primariei

Consilierul municipal Ionel Alexandru considera ca dupa arestarea deja fostului primar, Aurel Simionescu, Primaria Brailei va avea o fuctionare din ce in ce mai dificila al modului in care isi intreprinde activitatea zilnica. Acesta crede ca istoria se va repeta si se va ajuge la aceeasi situatie de la Consiliul Judetean Braila, dupa arestarea fostului presedinte Bunea Stancu. Functionarii publici se vor teme sa mai semneze documente de serviciu ca sa nu ajunga in atentia procurorilor DNA.

Consilierul a declarat ca deja se observa cum angajatii primariei sunt timorati: ”Asa cum s-a intamplat si la judet, cand s-a blocat  activitatea – si eu consider ca si acum e blocata acolo, la CJ -, asa  va fi si la Primarie, lumea va actiona in ralanti. Se vede de acum ca functionarii publici din Primarie se tem sa mai semneze documente, oamenii sunt timorati. Din pacate, noi am avut doi sefi administrativi, adica un presedinte CJ si un primar de municipiu, care au fost in aceeasi oala, cu probleme juridice. Eu nu cred ca mai este in alt judet o astfel de situatie, adica si primarul municipiului, si presedintele Consiliului Judetean sa fie arestati, in acelasi timp. Si amandoi de la PSD, sa nu uitam…”.

Comentarii

comentariu

About the Author