Published On: lun, Feb 22nd, 2016

Bunuri contrafacute confiscate dintr-un centru comercial din judetul Braila

Politistii de frontiera galateni si braileni au depistat, in urma perchezitiilor efectuate intr-un centru comercial de pe raza judetului Braila, aproximativ 170 bucati de bunuri susceptibile a fi contrafacute, bunuri care erau valorificate prin vanzare directa.

In urma actiunilor specifice desfasurate la nivelul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati si a Sectorului Politiei de Frontiera Braila – I.T.P.F. Iasi au fost obtinute informatii cu privire la realizarea de acte si fapte de comert cu bunuri susceptibile a fi contrafacute, de catre o societate comerciala din judetul Braila.

Ca urmare a acestui fapt, in urma documentarii efectuate, in data de 19 februarie, politisti de frontiera din cadrul Biroului C.M.I.I.T, compartimentul Expertiza Documentelor de Calatorie si Criminalistica din cadrul S.T.P.F. Galati, impreuna cu politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, au pus in aplicare trei mandate de perchezitie emise de Judecatoria Braila.

In urma perchezitiilor efectuate la punctul de lucru al societatii in cauza, dintr-un centru comercial de pe raza judetului Braila, au fost descoperite 167 de bunuri (articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii), toate avand inscriptionate insemne ori logouri ale unor marci notorii.

Politistii de frontiera au ridicat bunurile susceptibile a fi contrafacute, cu o valoare estimata la aproximativ 27.000 lei, in vederea continuarii cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author