Published On: lun, Feb 29th, 2016

Brăila spulberă Farul Constanţa cu 4-0

daciaDacia Unirea Brăila a învins fără drept de apel pe Farul Constanţa pe Stadionul Municipal.

Echipa brăileană a reînceput sezonul competiţional cu un succes cu 4-0 în faţa echipei Farul Constanţa. Cu acest succes Dacia Brăila revine pe podium si păstrează vii speranţele la promovare.

Gazdele au avut un debut foarte bun. Fostul campion al Romaniei, Sorin Frunză, a deschis scorul cu un şut centrare la colţul scurt, după o gravă eroare a portarului constănţean. Acest gol rapid, a făcut misiunea brăilenilor simplă, iar in minutul 37 şi-au dublat avantajul, când acelaşi Frunză a oferit o centrare bună în mijlocul careului, unde Muscă şi Roşu au luftat, dar mingea deviată de un apărător constănţean a ajuns la Gabriel Iosofache, iar mijlocaşul gazdelor a dus scorul la 2-0. Mai mult până la intrarea la cabine elevii lui Pânzaru au spulberat orice speranţă a oaspeţilor la un rezultat pozitiv când în minutul 42 Iosofache a marcat cu capul, din plonjon, după o centrare perfectă a lui Stănciulescu, pentru un neverosimil 3-0 la pauza.

In repriza a două Dacia a redus turaţia motoarelor. Chiar dacă în minutul 53’ fundaşul oaspeţilor, Doru Bratu, a luat cartonaşul roşu după o intrare dură la Iosofache, gazdele au mai inscris doar o singură dată prin golgheterul Muscă, cu un minut înainte de final, stabilind scorul final, 4-0. In minutul 80’ s-a restabilit egalitatea numerică după ce fundaşul dreapta al gazdelor, Gabriel Niţă, a primit cel de-al doilea cartonaş galben.

“Ne-am păstrat tradiţia. Ne aşteptam la un meci greu, dar ne-am apărat exact şi am reuşit să fructificăm 80% din ocaziile create, astfel că ne-am impus în faţa unei echipe cu pretenţii la promovare. Forţa grupului a fost decisivă şi astăzi. Este însă doar o victorie, mai sunt meciuri de jucat, dar pot spune că locul în play off este asigurat deja”, a declarat la finalul meciului Alin Pânzaru.

Comentarii

comentariu

About the Author