Published On: joi, Feb 11th, 2016

Biciclist si pieton implicati in accidente usoare in Chercea si Hipodrom

Share This
Tags

Ieri N. Costel(45 de ani) a surprins si accidentat usor, pe Comuna din Paris, un biciclist ce se deplasa in aceeasi directie, pe banda 1, si nu s-a asigurat cand a efectuat un viraj la stanga. Biciclistul, A. Mihai(59 de ani), a suferit vatamari corporale si a fost transportat la U.P.U. Braila, in vederea acordarii de ingrijiri medicale, neramand internat.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest din care a rezultat ca acesta nu se afla sub influenta alcoolului. Polisistii au intocmit dosar penal pe numele soferului pentru vatamare corporala din culpa.

In aceeasi zi, dar in alta parte a orasului, s-a produs alt accident. F. Adrian(26 de ani) in timp ce se afla la volanul autoturismului, pe strada Hipodrom, catre Calea Calarasilor, a virat la dreapta, la culoarea verde a semaforul, pentru a patrunde pe Calea Calarasilor si, in zona trecerii de petoni l-a accidentat pe C.Marian(40 de ani), care traversa neregulamentar, in fuga si fara sa se asigure.

Vatamarile suferite de pieton nu au fost grave, dar acesta a fost trimis la Spitalul Judetean Braila pentru a primi ingrijiri medicale. Testul etilotest la care a fost supus soferul a iesit negativ, iar politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-