Published On: mie, Feb 24th, 2016

Aurel Simionescu ramane presedintele executiv al PSD Braila / Ion Rotaru este directorul de campanie la alegerile locale

Share This
Tags

Adversarii politici ai PSD au ramas si fara ultimul motiv de bucurie, pentru ca, dupa eliberarea din arest si revenirea la vechiul post al primarului Aurel Simionescu, acesta si-a recapatat si functia politica din PSD Braila. Despre aceasta situatie, directorul de campanie pentru alegerile locale al PSD, senatorul Ion Rotaru, a spus: "A fost o situatie mai delicata, speram ca ea sa fie rezolvata in sensul bun si sa aiba o solutie favorabila, insa pana atunci, noi nu ne putem exprima pe aceasta tema. Dumnealui s-a intors la partid pe pozitia pe care o are, de presedinte executiv. Daca in perioda urmatoare vom ajunge la o alta concluzie, sigur ca vom discuta. Aici este vorba, pana la urma, de un interimat care trebuie sa functioneze, pana se va lua o alta decizie. Din discutiile pe care le-am purtat si cu colegii, dar si noi amandoi, a rezultat ca mergem pe formula aceasta in continuare, urmand ca pe parcurs, daca apar lucruri noi sau daca facem analiza pe alta componenta situatiei in care ne aflam, sa luam alte decizii. Deocamdata nu sunt niciun fel de probleme, suntem in echipa, functioneaza echipa, nu avem derapaje, nu avem lucruri care sa ne desparta sau care sa duca la disensiuni in interiorul organizatiei, sau la nivel de conducere".
Referindu-se la acest subiect, presedintele executiv al PSD Braila, primarul Aurel Simionescu, a spus: "Eu sunt in continuare presedinte executiv la PSD Braila; ceea ce am fost, am si ramas. Domnul Ion Rotaru este directorul de campanie pentru alegerile locale, ne facem treaba si asta este. Nu am discutat altceva, am vrut doar sa inchidem un subiect pe care puteau sa apara discutii. L-am inchis in cinci minute si dupa ceea, doua ore am discutat pregatirea campaniei, atat cu primarii, intr-o prima intalnire, cat si cu reprezentantii organizatiei municipale, la o a doua intalnire".

Comentarii

comentariu

About the Author

-