Published On: sâm, Feb 13th, 2016

Andra si Mihaela Radulescu, tinute spectaculoase purtate la preselectiile pentru noul sezon al show-ului “Romanii au talent”

Share This
Tags

In mai putin de o saptamana se va da startul sezonului sase “Romanii au talent”, iar anul acesta surprizele se tin lant. Pentru primavara aceasta, Andra si Mihaela Radulescu, cele doua doamne sexy din juriu, au ales cateva tinute spectaculoase. Juriul “Romanii au talent” vine in aceasta primavara cu o formula schimbata. Locul lui Bebe Cotimanis va fi luat de catre Florin Calinescu care se va alatura lui Andi Moisescu, Andra si Mihaela Radulescu.

Mai sexy si mai indraznete ca niciodata, Andra si Mihaela Radulescu le-a dezvaluit fanilor cateva tinute pe care acestea le va purta in cadrul editiilor. Andra, proaspat mamica pentru a doua oara, a inceput filmarile la doar doua luni dupa ce a nascut, insa arata senzational si nu ezita sa arate acest lucru.

Din 19 februarie, telespectatorii se vor putea bucura, in fiecare vineri, de la 20:30, de un adevarat spectacol de talent si vor avea parte de multa emotie si momente amuzante.

Comentarii

comentariu

About the Author

-