Published On: mie, Feb 24th, 2016

Adrian Randunica a fost ales secretar general al TSD Romania

Share This
Tags

adrian_randunicaPresedintele organizatiei judetene a PSD Braila, Adrian Randunica, a fost ales secretar general al organizatiei nationale in cadrul Comitetului Executiv National al Tineretului Social Democrat care a avut loc la Viseul de Sus, judetul Maramures.
Alegerea lui Randunica este cu atat mai importanta pentru tinerii pesedisti braileni, in contextul declaratiei presedintelui PSD Liviu Dragnea, care sustine prezenta a cat mai multor tineri pe listele pentru alegerile locale de anul acesta.
"M-am bucurat foarte mult pentru increderea pe care mi-au acordat-o colegii mei atunci cand m-au ales secretar general al TSD. Este un pas important pentru cariera mea politica, dar unul si mai mare pentru organizatia judeteana a TSD din care fac parte. Sunt convins ca alaturi de colegii mei vom reusi sa demonstram ca prezenta tinerilor in politica este de bun augur atat pentru partid cat si pentru cetatenii urbei noastre. De asemenea, pe langa alegeri, un alt subiect important pe ordinea de zi al Comitetului executiv National al TSD a fost perfecționarea si instruirea tinerilor din cadrul organizatiilor locale, pentru ca Romania, in momentul de fata are nevoie de o intinerire a clasei politice si mai ales are nevoie de o creștere a nivelului de calitate a tinerei generatii", a declarat Adrian Randunica.

Comentarii

comentariu

About the Author