Published On: lun, Feb 29th, 2016

Accident soldat cu un deces în comuna Zăvoaia

Share This
Tags

Sâmbătă seara, un tânăr căzut pe carosabil, a murit după ce a fost lovit de un autoturism Opel, care se deplasa pe DJ 203.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, scms. Jenel Sogor, în seara zilei de sâmbătă, 27 februarie 2016, la ora 22:10, conducătorul auto Mihai I., în vârstă de 23 de ani, domiciliat în comuna Cireşu, conducea autoturismul proprietate personală marca "Opel Astra Caravan" pe Drumul Judeţean 203, prin localitatea Zăvoaia, când a fost implicat într-un grav accident rutier.

Localnicul Aurel G., în vârstă de 22 de ani, căzut pe carosabil, a fost lovit mortal, la intersecţia cu strada Bisericii, de conducatorul automobilului. Victima a fost transportată la Morga Spitalului de Urgenţă Brăila, unde va fi facută necropsia pentru a stabili cu exactitate cauza decesului, dar şi pentru a se afla dacă victima se afla în stare de ebrietate înainte de accidentul care i-a curmat viaţa. Şoferul automobilului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi continuă cercetările.

Unii apropiaţi ai victimei au precizat că tânărul se afla în mijlocul unui conflict cu un localnic şi dorea să se ducă acasă, ca să pună mâna pe un cuţit cu care să rezolve disputa. N-a mai apucat să facă acest lucru, pentru că s-a prabuşit pe şosea, unde şi-a găsit sfârşitul.

Comentarii

comentariu

About the Author