Published On: vin, Feb 26th, 2016

Accident socant în Brăila. Un bărbat şi-a facut maşina praf după ce a încercat să evite un mistreţ

foto_112812_74965700Un bărbat din Braşov, la volanul unui autoturism Renault Symbol, a fost la un pas de tragedie din cauza unui porc mistreţ. Pe drumul naţional DN2B, la doi kilometri de intrarea în localitatea brăileană Lacu Sărat, un bărbat a intrat într-un pom după ce a lovit un mistreţ. După impact, maşina a derapat şi a ieşit în decor, lovind un copac de pe marginea drumului. Impactul cu copacul a fost atât de puternic, încât bărbatul a rămas încarcerat sub bordul maşinii. Şoferii care tranzitau zona în momentul respectiv au sunat imediat la 112 şi au încercat să îi dea primul ajutor bărbatului.

Salvatorii ajunşi la fata locului s-au chinuit în jur de o ora ca sa-l scoata bărbat din maşină, pentru că piciorul drept îi era prins între fiarele maşinii si a fost nevoie ca pompierii să taie bucăţică cu bucăţică maşina pentru a reuşi să îl elibereze pe bărbat. După ce a fost scos din maşină a fost trasnportat de urgenţă la spital, pentru a fi supus unor investigaţii amănunţite.

mistretCadravrul mistreţului a fost preluat de inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, care îl vor trimite la incinerare după ce ancheta în acest caz se va finaliza.

Vânătorii din zonă spun că, în această perioadă, din cauza inundaţiilor din Insula Mare a Brăilei, mistreţii şi căprioarele migrează spre zone mai înalte şi nu exclusă posibilitatea ca aceste animale să mai apară în faţa şoferilor şi în zilele următoare.

Comentarii

comentariu

About the Author