Published On: mar, Ian 19th, 2016

VIDEO Actrita Madalina Ghenea, goala in filmul “Youth”, care va rula si in Romania!

Share This
Tags

madalina-ghenea-youthFilmul "Tinerete" ("Youth"), de Paolo Sorrentino, cu actrita romana Madalina Ghenea in distributie, va rula din 22 ianuarie in cinematografele romanesti, informeaza un comunicat al distribuitorilor, Independenta Film, transmis de  catre AGERPRES. Ghenea apare intr-o scena incendiara, intrand goala intr-o piscina in care se afla actorii Michael Caine si Harvey Keitel.

Filmul spune povestea lui Fred si Mick, doi vechi prieteni, care se bucura de vacanta intr-un hotel de la poalele Alpilor. Fred este un compozitor care nu mai profeseaza, iar Mike este regizor si se grabeste sa ajunga la final cu scenariul urmatorului film. Cei doi stiu ca zilele lor sunt numarate si decid sa faca fata impreuna viitorului. Dar, in afara de ei, nimeni nu pare sa aiba vreo problema cu trecerea timpului.

Filmul are o distributie de exceptie, in care se regasesc Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz, Paul Dano si Jane Fonda.

"Tinerete" este al saptelea film al lui Paolo Sorrentino. Si de aceasta data regizorul a lucrat cu Indigo Film, care a produs toate lucrarile sale anterioare, inclusiv "La grande bellezza/The Great Beauty", film castigator al Oscarului din 2014 pentru cel mai bun film intr-o limba straina, dar si al Golden Globe si BAFTA, alaturi de alte numeroase distinctii.

Comentarii

comentariu

About the Author