Published On: joi, Ian 14th, 2016

Victorie la limita pentru SCM Craiova / HC Dunarea a contestat transferul Mariei Gavrila

Share This
Tags

scm-craiovaUltimul meci al etapei a 14-a a Ligii Nationale feminine a avut loc la Craiova, intre SCM Craiova si HC Dunarea Braila, doua echipe cu pretentii la un loc de cupa europeana. Oltencele s-au impus la limita, 20-19 (12-6), si chiar daca raman pe locul sapte, distanta pana la pozitia a treia ramane de patru puncte, conform handbalvolei.ro.

Disputa din Banie a avut doua reprize total diferite. Prima parte a apartinut gazdelor, care au etalat o defensiva sigura si au avut un portar inspirat in persoana Dianei Petrescu. In aceste conditii, Braila a marcat de patru ori in prima parte din actiune, o eficienta foarte scazuta.
Rolurile s-au inversat in repriza a doua.

De la 12-6, oaspetele au revenit pe fondul unui joc mai bun, ajungand la un singur gol in spatele adversarei, 13-12, 14-13, 15-14, 19-18 si 20-19, insa nu a avut puterea de a egala pe tabela. Craiova, desi a cedat din punct de vedere fizic pe final, a rezistat si s-a impus cu 20-19, obtinand trei puncte importante, iar clasamentul Ligii Nationale se strange de la locul trei in jos.

HC Dunarea Braila a depus o contestatie la pauza partidei referitoare la transferul Mariei Gavrila. Oficialii echipei oaspete spun ca o jucatoare nu poate fi imprumutata de doua ori in acelasi sezon, asa cum ar fi cazul jucatoarei de 20 de ani. 

"Eu stiu ca nu ai voie sa imprumuti o jucatoare de doua ori in acelasi sezon. Cei din conducere au facut o hartie in acest sens, asteptam un raspuns. Nu ma prea intereseaza acest lucru, ma intereseaza jocul nostru, iar astazi am evoluat slab", a declarat Costica Buceschi .

Comentarii

comentariu

About the Author