Published On: joi, Ian 21st, 2016

„Unire-n cuget si-n simtiri”

Share This
Tags

[SPA] Afis Ziua Unirii 2016 (1)Unirea Principatelor Romane va fi sarbatorita vineri la Scoala Populara de Arte "Vespasian Lungu".

Scoala Populara de Arte "Vespasian Lungu", cu sprijinul Consiliului Judetean Braila, organizeaza spectacolul muzical „Unire-n cuget si-n simtiri” prilejuit de aniversarea a 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

Vineri, 22 ianuarie, incepand cu ora 15.30, in sala festivitati a Scolii Populare de Arte „Vespasian Lungu“  se va desfasura spectacolul muzical „Unire-n cuget si-n simtiri”, prilejuit de aniversarea a 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane. 

Spectacolul va fi sustinut de elevi ai claselor de Canto popular, Orga, Acordeon si Chitara conduse de profesorii Marieta Ion, Mircea Nicolae si Florin Lazar, iar programul include dansuri traditionale, cat si interpretarea unor piese de muzica populara si folk. Intrarea este libera.

Evenimentul este inscris in Programul anual al actiunilor culturale desfasurate in cadrul Scolii Populare de Arte „Vespasian Lungu” si se doreste a reprezenta o modesta contributie adusa la retrairea acestui moment istoric definitoriu pentru tara noastra. 

Comentarii

comentariu

About the Author