Published On: joi, Ian 14th, 2016

Sotii Sgircitu, DIVORT FULGER! Titi si Liliana au fost despartiti la primul termen din proces

Share This
Tags

Titi si Liliana SgircituTiti si Liliana Sgircitu au divortat, instanta admitand cererea depusa de interlop, la sfarsitul anului trecut, inca de la primul termen din proces. Judecatorul nu a stat pe ganduri si, miercuri, i-a separat din punct de vedere legal pe sotii Sgircitu, care au impreuna un baiat minor.

Titi a bagat divort la doar cateva zile dupa ce a fost eliberat din puscarie, cel mai probabil pentru a-si salva averea de o posibila confiscare. Cand s-a dus la Judecatorie, hotarat sa puna punct casniciei, Liliana Sgircitu se afla in arest la domiciliu, fiind cercetata in dosarul "Ahmeya".

Dosarul "Ahmeya"

Trei medici braileni, doi medici de familie si seful Sectiei Oncologie de la Spitalul Judetean, au fost saltati, pe 21 septembrie, de DIICOT pentru ca si-au dat mana cu familia cunoscutului camatar Titi Sgircitu, punand bazele unui mecanism care le-a adus in buzunare aproximativ 2 milioane de euro, bani proveniti din bugetul destinat medicamentelor pentru bolnavii de cancer.

Medicii eliberau retete fictive pentru medicamente a caror pret depasea 3.500 de lei / cutie, prescriptii care apoi erau decontate intr-un timp foarte scurt de catre Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, cu sprijinul unor angajati ai institutiei. Astfel, farmaciile Ahmeya, care inregistrau operatiuni imaginare de cumparare a medicamentelor, primeau sume uriase de la CJAS.

Comentarii

comentariu

About the Author