Published On: lun, Ian 4th, 2016

SOSESTE IARNA! Trenurile de calatori au restrictii de viteza si pot ajunge la destinatii cu intarzieri

Share This
Tags

tren zapadaTrenurile de calatori circula cu restrictii de viteza si pot ajunge la destinatii cu intarzieri, din cauza zapezii si a temperaturilor scazute, anunta CFR Calatori. Totodata, compania precizeaza ca luni dimineata nu sunt trenuri anulate pe nicio magistrala.

Ca urmare a avertizarilor meteo de ninsoare, vânt si temperature scazute, emise de Administratia Nationala de Meteorologie pentru urmatoarele ore, trenurile vor circula conform reglementarilor specifice conditiilor de iarna, fiind posibile modificari sau perturbari in circulatia trenurilor.

Comandamentul de iarna instituit in cadrul CFR Calatori a dispus asigurarea de locomotive Diesel de rezerva, iar materialul rulant a fost pregatit pentru circulatie in conditii de iarna. Au fost suplimentate si echipele de interventie si personalul necesar pentru deszapezire, iar garniturile de tren sunt verificate suplimentar inainte de plecarea la drum.

Calatorii sunt sfatuiti sa se informeze despre conditiile meteo si sa apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informatii actualizate despre mersul trenului cu care intentioneaza sa calatoreasca. Numerele de telefon de la statiile CFR, la care pasagerii pot cere informatii, sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro, la sectiunea Info Utile/Informatii Telefonice.

Pasagerii care doresc sa renunte la calatorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat.
 

 

Comentarii

comentariu

About the Author