Published On: mar, Ian 12th, 2016

Profesor de la Liceul de Arte: “Sa avem dreptul la arma, sa-i impuscam pe elevii care refuza sa predea telefoanele sau injura!”

Share This
Tags

comentariu stefan lupuUn profesor de la Liceul de Arte "Hariclea Darclee" propune pe o retea de socializare ca dascalii sa primeasca dreptul de a purta arma in scoala pentru a-i putea impusca pe elevii care refuza sa-si predea telefoanele mobile sau care injura. 

Stefan Lupu (foto), in varsta de 59 de ani, a comentat la un articol referitor la folosirea de catre elevi a gadgeturilor atunci cand se afla la scoala, venind "cu o contra-stefan lupupropunere la presupupus <<drept>> al folosirii telefoanelor mobile in scoala de catre elevi", si anume "dreptul profesorului de a purta arma in scoala".

"De ce? (…) Pentru a-l impusca pe "elevul" care refuza predarea gadget-ului ori se exprima injurios, indiferent de subiect, ori altele asemenea! O sa credeti ca sunt nebun! Foarte bine! In acest caz, un consult psihiatric de specialitate este necesar – inaintea celui destinat profesorilor – pentru elevii de minim 16 ani, tocmai pentru ca profesorii sa adopte un comportament corespunzator vizavi de anumite reactii! (…) Eu mai am 5-6 ani pana la pensie si – credeti sau nu – vreau sa ies din scoala teafar si nevatamat (<<cu toate tiglele pe acoperis>>)!", a precizat dascalul.

Lupu este profesor de mai bine de trei decenii la Liceul de Arte.

Sursa foto Stefan Lupu: Adevarul

Comentarii

comentariu

About the Author