Published On: mie, Ian 6th, 2016

Preotii din comunele brailene au adunat semnaturi pentru interzicerea casatoriei intre persoane de acelasi sex! / “Ne-a zis ca doar Satana e de acord ca un barbat sa se casatoreasca cu un alt barbat!”

Share This
Tags

preot la taraPreotii din comunele brailene le-au cerut enoriasilor, carora le-au batut in poarta, dupa ce au sfintit casele de Boboteaza, sa semneze pentru modificarea Constitutiei in asa fel incat sa fie permise doar casatoriile intre barbat si femeie. Demersuri similare au avut loc in mai multe judete ale tarii.

"Ne-au cerut CNP, am semnat si ne-a zis ca doar Satana e de acord ca un barbat sa se casatoreasca cu un alt barbat. Lumea e facuta sa fie barbat cu femeie, nu cum au aparut acum toate prostiile astea", ne-a spus Ion Sandu din satul Horia.

Desi preotii le-au spus oamenilor ca strang semnaturi pentru ca asa le-au cerut superiorii, Arhiepiscopia Dunarii de Jos neaga orice implicare, insa nu considera gresit ce au facut "slujitorii Domnului".

Mitropolitul Banatului, unul dintre cei mai influenti ierarhi ai Bisericii Ortodoxe, a anuntat, la sfarsitul slujbei de Craciun, lansarea unei initiative civice de modificare a Constitutiei, in sensul de a se preciza ca familia este formata din barbat si femeie. Si Patriarhul Daniel i-a indemnat pe romani sa sustina efortul Bisericii de a apara familia "naturala, traditionala si universala".

Comentarii

comentariu

About the Author