Published On: mie, Ian 6th, 2016

Politistii la datorie de Boboteaza / Sfaturi de la oamenii legii pentru braileni

Share This
Tags

Boboteaza-2015 (1)Pentru desfasurarea in liniste a manifestarilor religioase prilejuite de sarbatorirea Botezului Domnului Iisus Hristos,, politistii braileni vor actiona in sistem integrat, suplimentar fata de dispozitivul  curent de ordine si siguranța publica.  

 Miercuri, intre orele 08:00- 13:00, in Bariera Calarasilor, la Catedrala Nasterea Domnului, cu deplasare catre Esplanada Dunarii, vor avea loc manifestari religioase dedicate sarbatorii Botezul Domnului, organizate de catre Primarie, Episcopia Dunarii de Jos si Garnizoana.

Oamenii legii vor asigura ordinea si linistea publica, pentru prevenirea, descurajarea si combaterea faptelor antisociale, unde se desfasoara aceste manifestari religioase. De asemenea, masurile dispuse au in vedere si fluidizarea traficului rutier in aceste zone.

Politia Romana sfatuieste cetatenii care intentioneaza sa participe la aceste manifestari religioase sa adopte un comportament civilizat, sa acorde o atentie sporita modului de pastrare si asigurare a bunurilor si obiectelor personale si sa evite conflictele de orice natura.

Astfel, recomandam cetatenilor sa nu aiba asupra lor sume mari de bani, iar, pe cât posibil, portofelul sa-l pastreze in buzunarul interior al hainei. Doamnelor le recomandam sa fie atente la genti si posete, iar celor care se deplaseaza cu autoturismul, pana in apropierea lacasului de cult, le recomandam sa nu lase la vedere bunuri de valoare.

De asemenea, conducatorii auto sunt sfatuiti sa respecte indicatiile agentilor rutieri si sa parcheze doar in locurile de parcare special amenajate.

Comentarii

comentariu

About the Author