Published On: lun, Ian 4th, 2016

Politistii, in primele zile ale lui 2016: Amenzi de peste 30.000 de lei pentru brailenii care au incalcat legea!

Share This
Tags

politistiPentru siguranta brailenilor, in noaptea de Revelion, peste 100 de politisti au actionat suplimentar fata de dispozitivul zilnic, in locurile unde au avut loc manifestari religioase, in zonele cu aflux mare de public, precum si pe principalele drumuri nationale, in vederea evitarii oricaror evenimente nedorite si pentru fluidizarea traficului si diminuarea riscului rutier.
    
In fiecare zi, in medie, au actionat 114 politisti de ordine publica, 11 de la rutiera, si 19 de la alte structuri, media zilnica a patrulelor auto care au fost prezente pe raza judetului nostru fiind de 58.

Prezenta activa a oamenilor legii a facut ca in aceasta perioada sa nu fie inregistrate evenimente deosebite, iar numarul infractiunilor savarsite cu violenta si cele de natura judiciara sa se situeze sub media ultimilor ani.

In primele 72 de ore ale anului 2016, politistii au constatat 10 infractiuni, 6 fiind fapte de natura judiciara si 4 pentru operatiuni fara drept cu articole pirotehnice, conform prevederilor Legii 126/1995.

In cadrul activitatilor desfasurate, politistii au intervenit si au aplicat 126 de sanctiuni contraventionale, dintre care 45 pentru nerespectarea normelor privind ordinea si linistea publica, prevazute de Legea 61/1991.

De asemenea, pentru neregulile constatate in trafic, politistii au aplicat 70 de sanctiuni contraventionale, 31 fiind pentru depasirea limitelor legale de viteza, iar restul pentru alte abateri de la normele rutiere.

Totodata, au fost retinute doua permise de conducere, unul pentru consum de alcool, si a fost retras un certificat de inmatriculare.

Valoarea totala a sanctiunilor aplicate este de 32.892 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author