Published On: mar, Ian 26th, 2016

Politistii fac cercetari la regimul armelor

Share This
Tags

politistiIeri, la ora 14:00, D.Marin in varsta de 72 de ani, din Braila, a sesizat la politie faptul ca in ziua de 23 ianuarie, in timp ce participa la o vanatoare organizata pe Fondul Cinegetic Basca, un  alt vanator, L.Aurel de 70 de ani, din Galati a tras cu arma, iar mai multe alice au lovit autoturismul sau, parcat la aproximativ 70 de metri de locul in care se afla producandu-i avarii.

Politistii de la Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase au efectuat cercetari si au stabilit ca L.Aurel este detinator legal de arme de vanatoare, iar partida de vanatoare era organizata in baza autorizatiei de vanatoare colectiva, valabila pentru ziua respectiva.

Arma de vanatoare a galateanului a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor, iar in cauza s-a intocmit dosar penal pentru distrugere.

Tot ieri, politistii de la Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase l-au depistat pe U.Vasile in varsta de 65 de ani, din comuna Chiscani, care detinea la domiciliu, fara drept, o arma neletala, tip pistol cu gaze comprimate, din categoria celor supuse autorizarii.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca arma nu este inscrisa in evidentele politiei, fiind ridicata in vederea continuarii cercetarilor, pentru stabilirea provenientei.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru detinere fara drept de arma neletala, din categoria celor supuse autorizarii.

Comentarii

comentariu

About the Author