Published On: lun, Ian 11th, 2016

Politistii au luat cu asalt discotecile: 144 de braileni, legitimati si 21, perchezitionati!

Share This
Tags

razie discotecaLa sfarsitul saptamanii trecute, politistii braileni au desfasurat activitati pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, si mentinerea climatului de ordine si siguranta publica, in municipiu si judet.

In zilele de 8 si 9 ianuarie, politisti din cadrul Politiei Municipiului si Politiei oraselor Ianca si Faurei, de la sectiile de politie rurala si posturile de politie comunale arondate acestora, cu sprijinilor jandarmilor, au actionat in zona discotecilor si altor unitati de alimentatie publica cu profil similar, pentru a combate infractiunile savarsite cu violenta si pentru verificarea modului in care iși desfașoara activitatea societațile comerciale, precum si pentru prevenirea si combaterea comiterii de infractiuni sau contraventii.

Echipele care au participat la actiuni au efectuat controale la 51 de unitati comerciale si societati tip discoteca si cafe-bar, au legitimat 144 de persoane, dintre care 21 au fost perchezitionate corporal sumar, si au controlat in trafic 36 de autovehicule.

Politistii au aplicat 18 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 6.380 de lei, 12 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicata), pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 4 la O.U.G. 195/2002 (republicata), privind circulatia pe drumurile publice, si doua la alte acte normative.

Comentarii

comentariu

About the Author