Published On: Soare, Ian 31st, 2016

Patru braileni au fost prinsi de jandarmi, in timp ce pescuiau ilegal

Share This
Tags

act (1)Vineri, jandarmii braileni, in colaborare cu lucratorii de la Administratia Parcului Natural Balta Mica a Brailei, au desfasurat o actiune de prevenire si combatere a braconajului piscicol.

Pe timpul acestei misiuni,  au fost depistati patru barbati, cu varste cuprinse intre 28 si 37 ani, carora li s-au intocmit acte de sesizare, sub aspectul savarsirii infractiunilor de detinerea sau folosire de catre persoane neautorizate a uneltelor de pescuit comercial, respectiv detinere fara documente legale a pestelui. Alte sapte persoane au fost avertizate cu privire la respectarea prevederilor legale in acest domeniu.

Oamenii legii au ridicat in vederea continuarii verificarilor, trei plase in lungime de aproximativ 250 m, iar pestele, din specia crap si platica pe care l-au gasit in barcile acestora, a fost ridicat si predat unei societati comerciale specializate.

“Amintim pe aceasta cale ca  Parcul Natural Balta Mica a Brailei este zona protejata si are zone in care accesul persoanelor este strict interzis daca nu exista acordul Parcului sau nu sunt insotite de persoane autorizate din cadrul acestei institutii”, a declarat, seful pazei a Administratiei Parcului Natural Balta Mica a Brailei.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author