Published On: mie, Ian 13th, 2016

Parlamentarii s-au pus pe treaba inainte de alegeri: Vor sa faca alocatia 200 de lei!

Share This
Tags

parlamentSalariile bugetarilor au fost majorate in 2015, iar pensiile indexate din acest an. In 2016, alte proiecte de lege care vizeaza mariri de indemnizatii si acordarea de sporuri si prime pentru bugetari se afla in dezbaterea Parlamentului. Alesii le promit totodata romanilor mariri de pensii si chiar majorarea alocatiilor copiilor.

Pe ordinea de zi a Senatului si Camerei Deputatilor se afla mai multe proiecte de lege, depuse de alesi, care vizeaza marirea indemnizatiei de somaj, acordarea de pensii speciale, sporuri si prime pentru anumiti bugetari si veterani de razboi.

Alte initiative legislative urmaresc implementarea unor masuri de stimulare a invatamantului profesional, universitar si a cercetarii stiintifice. Si elevii ar putea primi o veste buna, deoarece un proiect de lege aflat in dezbatere se refera la majorarea alocatiei de stat la 200 de lei.

Toate aceste proiecte ar urma sa fie dezbatute si supuse la vot in sesiunea ce va incepe in luna februarie, intr-un an in care romanii vor fi chemati de doua ori la vot, la locale si la parlamentare/

Comentarii

comentariu

About the Author