Published On: lun, Ian 11th, 2016

Lepadatu, ucigasul interlopului Catali, a scris o lucrare stiintifica in puscarie, sub coordonarea unui conferentiar universitar!

Share This
Tags

psucarieAdrian Lepadatu, ucigasul interlopului Constantin Bogateanu, zis "Catali", se afla printre autorii de lucrari stiintifice din puscarie, fiind autorul unei carti girate de un profesor universitar din Brasov. Lepadatu a publicat "Detentie si educatie morala" in luna mai 2012, cand se afla incarcerat in Penitenciarul Braila, unde executa o pedeapsa de 15 ani.

Braileanul care l-a injunghiat mortal, in urma cu 13 ani, pe liderul gruparii din Varsatura a prezentat comisiei din penitenciar o recomandare scrisa, cum cere legea, din partea conferentiarului universitar Cornel Lazar de la Universitatea "Spiru Haret" - Facultatea de Psihologie si Pedagogie din Brasov, care a certificat importanta lucrarii pentru domeniul stiintific.

"Detentie si educatie morala" a fost publicata pe 22 mai 2012, cu 5 luni inainte de eliberarea din puscarie a autorului, la editura Psihomedia Sibiu.

Pe data de 3 septembrie 2002, langa angroul Pistruiatu', Adrian Lepadatu l-a injunghiat de 14 ori pe Constantin Bogateanu, care se afla la cumparaturi impreuna cu mama sa si o garda de corp. Criminalul era membru intr-o grupare rivala si apropiat al lui Cracanatu.

Comentarii

comentariu

About the Author