Published On: joi, Ian 7th, 2016

Jaf dupa jaf pe Buzaului! Doi tineri, arestati preventiv, dupa ce au spart doua magazine in doar doua saptamani

Share This
Tags

minori arestatiIn noaptea de 4 spre 5 ianuarie, in jurul orei 01:40, agentii de paza ai unui magazin de fier forjat de pe Soseaua Buzaului, vis-a-vis de Biserica Radu-Negru, i-au surprins pe brailenii Aurel Rata, in varsta de 34 de ani, si Marius Iordanescu, de 34 de ani, in timp ce se aflau in incinta unitatii, unde au intrat prin fortarea unui geam.

Cei doi au crezut ca dau lovitura vietii, insa paznicii i-au pus la pamant si au i-au chemat pe politisti.

Prejudiciul total este de 2.000 de lei, reprezentand contravaloarea distrugerilor provocate prin fortarea a doua ferestre de la atelierul societatii.

Oamenii legii au extins cercetarile si au descoperit ca cei doi hoti au mai spart un magazin alimentar din zona, la sfarsitul anului trecut.

Rata si Iordanescu au fortat usa de acces, in noaptea de 21 spre 22 decembrie, si au furat tigari si bauturi alcoolice in valoare de peste 4.000 de lei.

Cele doua dosare penale intocmite pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat si tentativa la infractiunea de furt calificat si distrugere au fost reunite si inaintate Parchetului de pe langa Judecatorie, care a dispus continuarea urmaririi penale fata de suspecti.

Brailenii au fost retinuti si incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, iar miercuri au fost prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, care a fost admisa.

 

Comentarii

comentariu

About the Author