Published On: mie, Ian 6th, 2016

ISU Braila, printre putinele inspectorate din tara care nu au primit sponsorizari! Cadouri, de la firma: frigidere, televizoare si jaluzele!

Share This
Tags

isu-600x450Dupa scandalul sponsorizorilor primite de inspectorii ISU Bucuresti de la firme pe care le controla, declansat de o investigatie jurnalistica a lui Catalin Tolontan, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a publicat sponsorizarile primite de inspectoratele teritoriale pe parcursul anului trecut. Premierul Dacian Ciolos a caracterizat cadourile facute de societati comerciale inspectoratelor pentru situatii de urgenta ca fiind "derapaje".

ISU "Dunarea" al judetului Braila este printre putinele inspectorate care nu au primit sponsorizari in anul 2015, conform listei, in timp ce 30 de inspectorate au primit din partea unor firme de la produse IT si beton asfaltic, la frigidere si jaluzele.

"Nu am avut nevoie de sponsorizari. Nu am considerat ca trebuie sa acceptam sponsorizari", ne-a declarat lt. col. Stefan Stoian, purtatorul de cuvant al ISU "Dunarea".

Intr-o motivare a deciziei de arestare preventiva a doi inspectori ai ISU Bucuresti, in dosarul "Colectiv", judecatorii Tribunalului Militar Tribunalul Militar Bucuresti aratau ca este greu de imaginat ca firmele care sponsorizau masiv ISU erau controlate obiectiv si, eventual, sanctionate.

Comentarii

comentariu

About the Author