Published On: vin, Ian 29th, 2016

Ionel Epureanu, ales sef al judetului / “Sper sa imi acorde si PNL sprijinul. Voi fi impartial si transparent!”

Share This
Tags

epureanu2Fostul viceprimar al orasului Ianca, social-democratul Ionel Epureanu, a fost ales in functia de presedinte al Consiliului Judetean, pe noua legislatie electorala, fiind votat de consilierii judeteni.

Desi s-a speculat ca s-ar inscrie in PNL, Epureanu a negat zvonurile si le-a multumit celor 21 de consilieri judeteni care i-au acordat votul (PSD-UNPR-ALDE), dar si celor 10 alesi ai Opozitiei, care l-au votat pe Marian Capatana.

"Sunt onorat de propunere, la fel cum sunt onorat de alegere. Le multumesc colegilor mei si aliatilor nostri, dar si colegilor liberali. Sper sa imi acorde si PNL increderea si sa fiu sprijinit pentru a face lucrurile normale, care sunt necesare judetului. In doar patru luni nu putem face lucruri spectaculoase", a spus noul sef al judetului.

Dupa alegere, Epureanu s-a dus glont la contracandidatul sau, independentul Marian Capatana, strangandu-i mana si felicitandu-l: "Poate o sa ai sansa sa ajungi presedinte. Esti la fel de bun ca mine!"

PSD-istul a garantat in plenul Consiliului Judetean ca va fi "impartial si transparent" si ca alocarile de fonduri din bugetul judetului vor fi discutate "cu toata lumea", indiferent de culoarea politica.

Viorel Mortu, cel care a detinut interimatul functiei din decembrie 2014, dar si UNPR-istul Emilian Dumitriu vor ramane vicepresedinti ai institutiei.

Comentarii

comentariu

About the Author