Published On: mie, Ian 13th, 2016

Instruire GRATUITA in tehnica povestilor digitale, la Biblioteca “Panait Istrati”

Share This
Tags

biblioteca cursBiblioteca Judeteana "Panait Istrati" organizeaza in perioada ianuarie – aprilie 2016 sesiuni gratuite de instruire in tehnica povestilor digitale, desfasurate saptamanal. 

Cursul Digital Storytelling se desfasoara in cadrul Proiectului "Agora Culturala @ Biblioteca Ta", implementat de Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania in parteneriat cu Jazzmontor AS Norvegia, Asociatia Culturala Replika si Biblioteca Judeteana "Panait Istrati".

Participantii vor avea posibilitatea sa creeze propria poveste pe baza de: testimoniale, video sau fotografii despre valori culturale, viata, profesie, hobby sau experiente relevante. Proiectul isi propune sa identifice si sa puna in valoare specificul cultural al minoritatilor etnice din Braila si reprezinta o modalitate inovatoare de a constientiza publicul privind valoarea memoriei colective. De asemenea, incurajeaza participarea publicului larg si a minoritatilor etnice la viata culturala, intr-un mod creativ.

Participantii vor avea beneficii la expertiza internationala, networking de calitate, acces la tehnologie, inovatie, creativitate, propria poveste digitala, expunere si vizibilitate prin intermediul proiectului.

Comentarii

comentariu

About the Author