Published On: mar, Ian 5th, 2016

IMPORTANT pentru brailenii care vor sa devina ghizi turistici / Cursuri GRATUITE la Biblioteca “Panait Istrati”

Share This
Tags

Braila hartaBiblioteca Judeteana “Panait Istrati” gazduieste in perioada 1 februarie – 31 martie cursul de formare profesionala „Ghid turistic local", organizat de Asociatia “Centrul pentru Dezvoltarea Infrastructurii Turistice si Turismului”.
 
Cursul gratuit este organizat in cadrul Academiei de Turism "Safari in Natura", in limita a 20 de locuri.  

Se pot inscrie pana pe 29 ianuarie persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 50 de ani, cu abilitati de comunicare in limbile: engleza, germana, franceza sau italiana si cunostinte de operare PC. 

Cursul se desfasoara la sediul bibliotecii pe parcursul a doua luni, in zilele de luni, miercuri si vineri, intre orele: 16.30 – 18.30, unde se fac si inscrierile. 

Brailenii doritori vor studia tehnici de turism, economie si legislatia turismului, geografie turistica, tehnica activitatii in hotel, restaurant si bar, marketing si comunicare in turism. 

Asociatia “Centrul pentru Dezvoltarea Infrastructurii Turistice si Turismului” detine 15 pachete de turism pentru turistii straini si romani care viziteaza Parcul Natural Balta Mica a Brailei, care cuprind: trasee, cazari la case traditionale, pescuit, vizionari de colonii de pasari migratoare, plimbari cu salupa, etc. 

Asociatia mai detine 5 pachete de turism in orasul Braila si 5 pachete de turism balnear in statiunea Lacu Sarat, avand contact cu peste 80 de agentii de turism din strainatate.

Comentarii

comentariu

About the Author