Published On: mie, Ian 6th, 2016

EXCLUSIV Proces la CJ / Seful Achizitiilor Publice l-a dat in judecata pe liberalul Nechita, fostul sau sef, pentru ca l-a facut betiv! Despagubiri materiale si scuze publice

Share This
Tags

vrabie infobrailaPentru ca a spus in plenul Consiliului Judetean ca seful de la Achiztii Publice vine beat la munca, precizand ca "intotdeauna era baut", consilierul judetean liberal Ovidiu Nechita - fost sef interimar al consiliului, a ajuns in fata judecatorilor. Marian Vrabie (foto stanga) l-a dat in judecata pe Nechita si solicita despagubiri materiale si scuze publice. 

Informatia ne-a fost confirmata chiar de directorul Achizitiilor Publice, care insa nu a dorit sa comenteze situatia.

"Da, este adevarat ce spuneti! Era si normal sa fac asa. M-a jignit si o sa isi ceara scuze public, tot in locul unde m-a facut betiv", ne-a declarat Vrabie.

Directorul din CJ ii solicita fostului sau sef suma de 10.000 de lei, dar si sa isi ceara scuze in trei sedinte consecutive ale consiliului, pentru ca astfel sa ii fie reparat prestigiul, care, sustine Vrabie, i-a fost "foarte grav" afectat. De cealalta parte, Nechita sustine ca le va prezenta judecatorilor dovezile care arata ca directorul Achizitiilor Publice consuma bauturi alcoolice la locul de munca.

Ovidiu Nechita"Eu nu consider ca sunt in proces cu nimeni, dar daca dumnealui vrea sa continue…Eu nu sunt un procesoman de felul meu. O sa vin cu dovezi si procesul trebuie sa isi urmeze cursul", a mentionat liberalul Ovidiu Nechita.

Nechita l-a acuzat in sedinta Consiliului Judetean din luna mai 2015 pe Marian Vrabie ca era atat de beat atunci cand se afla in timpul serviciului incat uneori nu isi putea indeplini atributiile din fisa postului. Declaratiile de atunci ale liberalului i-au lasat muti pe consilierii judeteni, social-democratul Viorel Mortu, presedintele interimar al CJ, aratand ca nu stie ca Vrabie sa vina beat la munca.

"Cand am fost sa vorbesc cu domnul Vrabie despre aceste probleme, intotdeauna era baut, era sub influenta bauturilor alcoolice. Dumneavoastra (n.r. Viorel Mortu) stiti foarte bine aceasta problema, ati dat si o dispozitie in sensul acesta, sa nu se mai consume bauturi alcoolice. E nevoie sa aduc si eu fiola de la masina? Stiti foarte bine de ce ati dat acea dispozitie si catre cine era directionata. Bine ati facut, numai ca trebuie sa si urmariti daca se respecta", a povestit Nechita in sedinta de anul trecut.

Comentarii

comentariu

About the Author