Published On: mar, Ian 12th, 2016

EXCLUSIV Angajat APIA, disparut de aproape 24 de ore pe un camp de langa Smardan / Sisu Adrian era la munca / Solul din zona este mlastinos

Share This
Tags

adi sisuUPDATE / Barbatul a fost gasit marti dimineata, in jurul orei 08:00, in stare de hipotermie. Angajatul APIA a fost transportat de urgenta la spital, starea sa fiind critica. A suferit un accident vascular cerebral hemoragic.

Adrian Sisu, in varsta de 60 de ani, a plecat in comuna tulceana Smardan, pe malul drept al Dunarii, pentru a poza mai multe terenuri agricole, ajutandu-si astfel colegii de la Agentia pentru Plati si Interventie pentru Agricultura din Tulcea, care trebuiau sa parcurga 90 km pentru a ajunge in localitatea aflata la doar 5 km de Braila.

Ieri, in jurul orei 11:30, barbatul s-a dat jos din masina de serviciu, s-a dus pe camp pentru a-si face meseria si nu s-a mai intors.

Colegul care-l insotea pe Sisu l-a asteptat in autoturism, existand posibilitatea sa fi adormit, insa cand a vazut ca intarzierea era mai mult decat neobisnuita a pornit in cautarea braileanului. Nereusind sa-i dea de urma, angajatul APIA a anuntat conducerea institutiei si apoi disparitia a ajuns si la ISU, Jandarmerie si Politie.

Pana in jurul orei 17:30, cand s-a sunat la 112, Adrian Sisu a fost cautat pe camp de familie, prieteni si angajati de la APIA, care se gandeau la cel mai negru scenariu, mai ales ca disparutul sufera de diabet. Printre cei care au periat terenurile de langa Smardan s-a aflat cautari jandarmisi consilierul local Sorin Bosneag, prieten vechi al braileanului.

Cautarile, la care au participat aproximativ 30 de persoane, printre care 7 jandarmi, 5 politisti si 5 lucratori ISU, s-au incheiat aproape de miezul noptii, fiind reluate la primele ore ale diminetii.

Terenurile din zona sunt impanzite de canale si orezarii.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii

comentariu

About the Author