Published On: vin, Ian 29th, 2016

Epureanu, noul presedinte al CJ: “Am mare incredere in managerul Iugulescu. Trebuie curatenie la Spitalul Judetean”

Share This
Tags

Iugulescu Spitalul JudeteanNoul presedinte al Consiliului Judetean, social-democratul Ionel Epureanu, a declarat, dupa alegerea in functie, ca una dintre prioritatile scurtului sau mandat, care se incheie la alegerile locale, este rezolvarea problemelor de la Spitalul Judetean, sustinand ca are "mare incredere" in managerul institutiei, medicul Mihail Iugulescu.

"Pana la finalul mandatului sper sa rezolvam problemele de la Spitalul Judetean. Am mare incredere in domnul director si sper sa putem face <<curatenie>>", a precizat Epureanu.

Prezent la sedinta Consiliului Judetean, managerul Mihail Iugulescu le-a spus consilierilor judeteni si presedintelui CJ ca a facut o plangere la parchet in legatura cu situatia unor angajari ilegale din perioada in care spitalul era condus de Rodica Sin, omul credincios al fostului baron Gheorghe Bunea Stancu.

Totodata, Iugulescu a aratat ca a inceput "curatenia" in spital, invitandu-i pe alesi sa il sprijine in efortul de a rezolva problemele mostenite din vremea lui Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author