Published On: vin, Ian 15th, 2016

Dragomir, primul mesaj pentru braileni: “Da. Candidez la Primarie! Vin cu o abordare noua. Infrastructura, investitiile si curatenia, principalele mele prioritati”

Share This
Tags

Marian DragomirDeputatul Marian Dragomir, desemnat, in urma cu doua zile, sa candideze la Primarie din partea PSD, a postat pe o retea de socializare primul mesaj in calitate de candidat. Parlamentarul anunta ca isi doreste sa castige fotoliul de edil pentru a continua proiectele incepute de primarul Simionescu si pentru a veni "cu o abordare noua".

Dragomir vorbeste si despre principalele sale proiecte in calitate de candidat: "Proiectele pentru dezvoltarea infrastructurii orasului, incurajarea investitiilor private care creeaza locuri de munca si curatenia reprezinta prioritatile mele pentru Braila."

"Timp de 7 ani am coordonat activitatea de investitii a unei mari companii multinationale in 10 judete din sud-estul României si 2 sectoare din Bucuresti. Activitatea mea in mediul privat se poate rezuma astfel: 7 ani, zeci de centre comerciale moderne, sute de locuri de munca, milioane de euro investitii straine. In mandatul meu, doar in Braila s-au investit peste 4 milioane de euro si s-au creat 100 de locuri de munca, existente si azi. Am realizat si predat gratuit catre primarie un parc de joaca pentru copii cu suprafata de 840 mp, situat pe Strada Baraganului", a mai precizat Dragomir. 

Comentarii

comentariu

About the Author