Published On: joi, Ian 14th, 2016

Dragomir, candidat la Primarie! Simionescu vrea la CJ, Tudose il vrea scos din joc / Primarul, mesaj subtil: “PSD Braila e mai putin disciplinata in unele momente!”

Share This
Tags

tudose si dragomirDupa ce candidatura deputatului Marian Dragomir la Primarie a fost batuta in cuie, razboiul continua in PSD, insa pe tema desemnarii celui care va prelua fraiele Consiliului Judetean in situatia in care PSD formeaza majoritatea dupa alegerile din iunie. Aurel Simionescu isi mai dorea un mandat de primar, conform unor surse politice, insa a fost scos din joc.

Deputatul Mihai Tudose, vicepresedinte al partidului la nivel central, il sustine pe Francisk Iulian Chiriac - fostul secretar de stat din Ministerul Sanatatii, in timp ce primarul Aurel Simionescu, tras pe dreapta de prevederile Codului de Etica, lasa sa se inteleaga ca isi doreste sa fie desemnat sa conduca legislativul judetean in cazul in care PSD va avea majoritate. 

Desi, daca se respecta ad-litteram codul impus de Dragnea, nu ar mai avea voie sa candideze pentru nicio functie publica sau politica, Simionescu a declarat negru pe alb ca va ramane in administratia locala si ca ravneste la fotoliul de sef al judetului, pe care l-a mai ocupat in perioada 1996-2004.

"Astazi va spun ca o sa raman in administratia locala si nu exclud o candidatura la Consiliul Judetean", a spus primarul, care a tinut sa mai precizeze ca "timpul le aseaza pe toate".

Legat de candidatura sa la CJ, imposibila in contextul Codului de Etica, Aurel Simionescu a tinut sa transmita un mesaj subtil celor care nu il mai vor pe scena administrativa, cel mai probabil deputatului Tudose: "Noi, PSD Braila, suntem o organizatie disciplinata in anumite momente si mai putin disciplinata, in alte momente!".

Vom reveni cu detalii!

EXCLUSIV Mihai Tudose: “Simionescu nu va mai candida la Primarie. Strada nu mai vrea comunisti!” / REACTIA primarului

Comentarii

comentariu

About the Author