Published On: joi, Ian 28th, 2016

Draghincescu: “Golanilor, n-ati inteles ca o sa luam stejarii in brate si tot n-o sa-i puteti taia? Mafia a primit o palma din partea brailenilor”

Share This
Tags

Simona Draghincescu 1Consilierul local Simona Draghincescu a comentat decizia Agentiei pentru Protectia Mediului Braila, care a dat aviz nefavorabil Afacerii "Stejarul", aratand ca "Mafia" a pierdut o batalie importanta, dar nu si razboiul. "Mafia si-a oprit drujbele, dar va spun eu ca nu se lasa asa usor", a comentat Draghincescu.

Fostul candidat independent la Primarie a mai precizat ca "golanii mascati in politicieni si personajele influente" din spatele Afacerii "Stejarul" vor face tot ce le sta in putinta pentru a-si putea duce planul la capat, si anume sa taie stejarii de la marginea Brailei.

"Avem golani mascati in politicieni si personaje influente care acum au primit o palma din partea brailenilor. Nu se vor opri aici, din pacate, insa nici noi nu o sa stam cu mainile in san. Am un mesaj pentru cei care sunt in spatele afacerii: Golanilor, n-ati inteles ca o sa luam stejarii in brate si tot n-o sa-i puteti taia?", a spus Draghincescu.

Miercuri, Agentia pentru Protectia Mediului Braila a emis aviz nefavorabil pentru scoaterea din fondul forestier a 13 ha din Padurea Stejarul, unde niste asa-zisi investitori vor sa construiasca un ansamblu social-sportiv. 

Comentarii

comentariu

About the Author