Published On: mie, Ian 13th, 2016

Deschiderea anului de instructie la Brigada 10 Geniu “Dunarea de Jos”

Share This
Tags

brigada 10 geniuMiercuri, 13 ianuarie, la comandamentul Brigazii 10 Geniu „Dunarea de Jos" si la unitatile militare din subordinea acestuia a avut loc festivitatea de deschidere a anului de instructie.

Activitatea a debutat cu introducerea in formatie a Drapelului de lupta al unitatii si intonarea Imnului National.

Comandantul Brigazii 10 Geniu „Dunarea de Jos", colonelul Gheorghe Soare, in cuvantul de deschidere a facut un scurt bilant al activitatilor importante desfasurate in anul precedent, evidentiind initiativa, perseverenta si rigurozitatea de care au dat dovada militarii brigazii cu ocazia participarii la exercitii multinationale in cadrul initiativelor regionale, la activitatile de instruire din poligoanele Cincu, Smardan, Babadag si nu in ultimul rand la actiunile cu efective si tehnica pentru limitarea efectelor fenomenelor meteorologice extreme.

La final, comandantul brigazii a subliniat obiectivele pe care marea unitate si le propune in anul 2016 si asteptarile pe care la are de la toti militarii, fiecare din perspectiva atributiilor functiei pe care o incadreaza.

Incheierea activitatii a fost marcata de defilarea militarilor unitatii pe acordurile Muzicii Militare a Garnizoanei, conduse de colonelul Gogu Petrea.

Comentarii

comentariu

About the Author