Published On: lun, Ian 18th, 2016

Decizie soc a unei mari artiste. Maria Ciobanu se retrage dupa 60 de ani pe scena

Share This
Tags

Maria CiobanuCiocarlia muzicii populare romanesti a luat o decizie trista pentru miile de romani care o indragesc. Maria Ciobanu a hotarat sa se retraga din activitate si va sustine ultimele doua spectacole in luna martie. Biletele au fost deja puse in vanzare, iar castigurile ii vor rotunji artistei contul cu 100 de mii de euro.

Ajunsa la varsta de 78 de ani si dupa o activitate muzicala de peste 60 de ani, Maria Ciobanu a decis sa-si ia ramas-bun de la public. Concertul de retragere, programat in luna martie, va avea doua reprezentatii: la Craiova si la Bucuresti.

"Lie, lie Ciocarlie, raman a voastra Marie" este titlul concertului de retragere, dupa cantecul care i-a dat si supranumele de “Ciocarlia muzicii populare romanesti”. In cadrul spectacolului, artista va canta impreuna cu cei trei copii ai sai, Ionut, Camelia si Liliana.

Concertul de adio ii va rotunji binisor conturile. Numai din spectacolul de pe 12 martie, de la Sala Palatului, solista va strange peste 76.000 de euro. Insa, si din recitalul de pe 9 martie, de la sala Polivalenta din Craiova, ea va primi o suma frumoasa, in jur de 38.100 de euro, scrie click.ro.

Comentarii

comentariu

About the Author