Published On: vin, Ian 8th, 2016

Concurs National de pictura la Braila / Inscrierea se face pana pe 12 februarie

Share This
Tags

picturaBiblioteca Judeteana „Panait Istrati" in parteneriat cu Liceul Teoretic “Panait Cerna” organizeaza Concursul National de pictura „Metafora si culoare in zi de sarbatoare", editia a VI-a, coordonat de prof. Mirela Iordache si bibliotecar Doinita Stanciu.

Concursul se adreseaza elevilor din invatamantul primar, gimnazial si liceal, pentru categoriile de varsta: 8 – 11 ani, 12 – 15 ani, 16 – 19 ani. 

Sectiunile concursului sunt:

- Creatii literare (poezii, compuneri, eseuri)
- Desen, pictura – tehnica de lucru la alegere (tempera, acuarele, creioane colorate, carioca, etc)

Conditii de participare: 

Creatiile literare vor respecta redactarea – maxim o pagina A4, in Word, cu caractere de 12, Times New Roman, la un rand, margini 2 cm, obligatoriu cu semne diacritice. La sfarsit se vor specifica numele si prenumele elevului, clasa, scoala, orasul / judetul, numele cadrului didactic coordonator. 

Creatiile plastice vor fi realizate pe o coala A4/A3, respectand tema concursului (traditiile si obiceiurile sarbatorilor religioase Sfantul Nicolae si Nasterea Domnului; iarna).

Fiecare lucrare expediata va avea in coltul din dreapta jos, o eticheta pe care vor fi trecute CU MAJUSCULE urmatoarele date: titlul lucrarii, numele si prenumele copilului, clasa/varsta, scoala de provenienta, orasul/judetul, numele cadrului didactic indrumator. 

Lucrarile impreuna cu Fisa de inscriere, Acordul de parteneriat si un plic A4 autoadresat si timbrat vor fi expediate pe adresa: Biblioteca Judeteana "Panait Istrati" Braila, P-ta Poligon, nr. 4, Jud. Braila cu mentiunea pentru Concursul "Metafora si culoare in zi de sarbatoare".

Nu se percepe taxa de participare. Inscrierea si primirea lucrarilor se face la Ludoteca Bibliotecii pana pe 12 februarie 2016, urmand ca evaluarea si anuntarea castigatorilor sa aiba loc pe 19 februarie.

Comentarii

comentariu

About the Author