Published On: joi, Ian 28th, 2016

Bunea Stancu este mantaua de vreme rea a PNL Braila

Share This
Tags

Haita liberala e ranita grav de afacerile puturoase care plutesc atat peste capul lui Boboc  cat si al lui Danaila. Acum PNL Braila este lipsit de sens si de valori, de entuziasmul si trupa care a castigat alegerile in 2004. Atunci Varga l-a pus pe Cibu primar la un gratar in curtea lui Balcan, dar Cibu a venit cu o echipa de intelectuali si oameni de afaceri entuziasti. Astazi, Varga sta tantos in caruta trasa de cele doua martoage politice care, oricat jar ar manca, nu sunt calul lui Harap Alb.

De aceea, ca sa nu lase impresia ca se bate cu fantomele, PNL l-a reinventat pe Bunea Stancu ca tinta credibila pentru orice glont menit sa trezeasca interesul publicului ostil parnaiasului nostru ex-presedinte. Cu cine si cum sa se bata PNL Braila? Cei mai multi braileni stiu ca PNL nu poate sa se dezbrace asa de usor de USL, adica de PSD-ul care i-a facut viceprimar, vicepresedinte, deputat sau senator. Singura scuza a PNL-ului pentru reprezentatia pe care ne-o ofera gratuit si indestulator e chiar situatia maronie a intregii lumi politice romanesti.

Cum de paine nu poate fi vorba, caci Braila este saraca lucie, circul trebuie intretinut si chiar sofisticat vanturat pe sub nasul alegatorilor. Si ei asta fac! Circ! 

Este tragicomedia noastra, a tuturor brailenilor, care asteptam de la clasa politica mai mult decat asteapta ea de la noi.

Comentarii

comentariu

About the Author