Published On: lun, Ian 25th, 2016

EXCLUSIV Prostituata infestata cu HIV a avut clienti in randul politicienilor si afaceristilor braileni

Share This
Tags

Bloc prostituataIn timpul documentarii articolului "Brailence infestate cu SIDA de catre iubiti!", redactorii Infobraila au luat legatura, prin intermediul unui proxenet, cu o tanara, in varsta de 27 de ani, care isi vinde trupul contra cost. Braileanca a aflat in urma cu doua saptamani ca este infectata cu HIV, dupa ce si-a facut o serie de analize medicale la o clinica din Galati.

Femeia care locuieste intr-o zona centrala a orasului ne-a spus ca de aproape 4 ani practica prostitutia, insa numai, "la nivel de lux", intretinand relatii sexuale cu politicieni si oameni de afaceri din Braila si Tulcea. Raporturile sexuale aveau loc in mai multe hoteluri cunoscute din Galati, dar si in unele apartamente de pe Soseaua Buzaului, in Braila, inchiriate special pentru aceste intalniri.

Tanara sustine ca ultima intalnire cu un politician brailean a avut loc in luna decembrie 2013, cu doar doua zile inainte de Craciun. Raportul sexual s-ar fi consumat intr-un apartament situat in apropierea supermarketului Billa de pe Soseaua Buzaului.

Tarifele percepute de tanara ar fi ajuns si la 500 euro "pentru cei mai batrani", insa niciodata mai putin de 250 euro. 

Nici afaceristii braileni, unii cu state vechi in piata, nu ar fi ocolit-o pe prostituata de lux, aceasta spunandu-ne ca doar pe trei dintre ei ii cunostea, "de prin ziare sau dupa nume".

Despre politicienii care au fost clientii brailencei, chiar "vanzatoarea de placeri" afirma ca sunt cunoscuti "de toata lumea". 

Tanara a mai afirmat ca atunci cand "seful" o ducea la clienti, cand era o situatie "mai delicata", i se lua telefonul si era dusa la hotel dupa ce ajungea politicianul. 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-