Published On: joi, Ian 7th, 2016

Anghelescu, “al doilea primar”, pastrat de Simionescu in administratie pentru ca…are experienta!

Share This
Tags

ANGHELESCU_PRIMARIE_INFOBRAILAStoica Anghelescu a fost pastrat in Primarie de Aurel Simionescu pe postul de consilier personal al primarului, desi de la 1 ianuarie a parasit fotoliul de sef al Directiei Finantelor Publice Locale pentru a iesi la pensie. Edilul sustine ca "baronul" banilor Primariei a ramas in administratie pentru a gestiona problemele financiare ramase nerezolvate din anul trecut.

Camelia Balanica, adjunctul lui Anghelescu, a preluat interimatul functiei.

"Noi avem de incheiat anul financiar 2015 si am avut si controlul Curtii de Conturi, in urma caruia ne-au fost lasate multe probleme de rezolvat. Toate trebuie rezolvate pana pe 31 martie. El a ramas pentru ca a gestionat aceste situatii si trebuie sa le inchida din pozitia de consilier al primarului", a declarat primarul.

Supranumit "al doilea primar", Stoica Anghelescu a iesit la pensie incepand cu data de 1 ianuarie, anuntul fiind facut de primarul Aurel Simionescu la sfarsitul lunii decembrie. Desi a implinit varsta pensionarii de ani buni, Anghelescu a ramas in continuare cocotat pe muntii de bani ai municipalitatii, unde se afla din anul 1991.

Retragerea vine in contextul in care directorul Finantelor a fost audiat de procurorii anticoruptie, in urma cu mai bine de jumatate de an, intr-un dosar care viza unele contracte de concesiune ale Primariei. 

Comentarii

comentariu

About the Author