Published On: lun, Ian 18th, 2016

Amenzi de 10.000 lei pe timpul viscolului. Politistii braileni au fost la datorie

Share This
Tags

politist viscolOamenii legii au utilizat 13 mijloace auto pentru a nu avea persoane inzapezite, blocate in trafic sau expuse unor situatii de risc, şi a actionat in cele 15 filtre instituite, in echipe mixte cu jandarmi, pentru informarea populatiei, a conducatorilor auto, in ceea ce priveste circulatia rutiera pe drumurile publice.

Pana in acest moment, Politia Rutiera si lucratorii C.N.A.D.N.R. au inchis doua  drumuri nationale, in vederea prevenirii de accidente rutiere din cauza vizibilitatii reduse, precum si evitarii blocajelor in trafic, pentru a nu expune cetatenii la pericole. 

In acest context, au fost aplicate, in perioada 17 ianuarie, ora 05:00 – 18 ianuarie, 05:30, 9 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 9.450 de lei, conducatorilor auto pentru nerespectarea regulilor de circulatie in conditii de iarna, cum ar fi lipsa anvelope de iarna si neutilizarea dispozitivelor omologate antiderapante.

Politia reaminteste ca anvelopele de iarna sunt obligatorii pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei, iar autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone, trebuie echipate cu dispozitive omologate antiderapante.

Comentarii

comentariu

About the Author