Published On: lun, Ian 25th, 2016

“Am descoperit enigma gerului din aceste zile: liberalii braileni aranjau cifrele in sondajul care a condus la ingretarea apelor”

Marian Dragomir* a scris candidatul PSD pentru functia de primar al Primariei Braila, ca raspuns la sondajul PNL publicat de Infobraila *

La scurta vreme dupa ce Infobraila a publicat fragmente dintr-un sondaj realizat de PNL Braila, deputatul PSD Marian Dragomir, candidatul PSD pentru functia de primar al Municipiului Braila, a reactionat printr-un comentariu postat pe contul sau de pe o retea de socializare.

“Citesc presa. Este normal sa ma informez desi uneori sunt obligat sa evit articole care manipuleaza cititorii. Ultima gogoasa este un sondaj stiitifico-fantastic cu amprenta liberala! Am descoperit enigma gerului din aceste zile: liberalii braileni aranjau cifrele in sondajul care a condus la ingretarea apelor. Pana si sondajul prelucrat de liberali le spune ca vor pierde alegerile la Braila. Va imaginati care sunt datele reale, cele necosmetizate? Sunt convins ca dupa ce adevarul iese la iveala, saptamana aceasta se incalzeste. Vreau sa vina primavara, sa vad ghiocei si sa iasa soarele. Pentru a se intampla aceste lucruri stimati liberali, va rog incetati publicarea de minciuni prin sondaje.Mai bine publicati factura de la sondaj, dovada achitarii acestuia si provenienta banilor. Asa ar fi corect. Nu mai vorbiti despre mine in emisiuni, in comentarii pe facebook si ziare. Nu am bani sa va platesc publicitatea. Dragi prieteni, alegerile nu se castiga prin sondaje. Voturile se dau celui care a demonstrat in fiecare domeniu in care a activat: public sau privat. Candidatii fara portofoliu comenteaza despre cei care au realizari. Astept comentarii despre activitatea mea”, a scris deputatul PSD Marian Dragomir pe o retea de socializare.

CITESTE SI

EXCLUSIVITATE Sondajul PNL il plaseaza pe Catalin Boboc dupa Aurel Simionescu

Comentarii

comentariu

About the Author

-