Published On: lun, Dec 21st, 2015

VIRAL Un tanar din Braila a devenit vedeta pentru ca vinde bucurestenilor pungi cu aer din Muntii Bucegi!

Share This
Tags

aer la pungaBucurestenii care isi doresc o gura de aer de munte isi pot reface fortele chiar in propria casa, fara sa fie nevoie sa parcurga sute de kilometri pentru a ajunge pe varfurile Carpatilor. Solutia vine de la un brailean, in varsta de 27 de ani, stabilit de ceva vreme in capitala, care, pasionat fiind de drumetii, a decis sa vanda pungi cu…aer tare din Muntii Bucegi.

Dan, un IT-ist de succes, se jura ca aerul din pungile pe care le scoate la vanzare pentru doar 2 lei provine din inaltimi si spune ca, in ciuda asteptarilor, clientii curg rauri…de munte. Cu o imaginatie extrem de bogata, tanarul sustine ca a decis sa intre in "afacere" dupa ce a citit o stire despre o firma din Canada care exporta in China, unde recent a fost declarat cod rosu de poluare, canistre cu aer din Muntii Stancosi.

"Initial a fost o gluma, chiar daca in pungi chiar aveam aer din Muntii Bucegi, insa apoi au inceput sa sune multi bucuresteni. Se mirau ca e asa ieftin! Eu iubesc muntele, merg lunar in drumetii. E o senzatie unica", ne-a povestit braileanul.

"Afacerea" lui Dan a ajuns subiect de dezbatere la televiziunile nationale, generand sute de comentarii si pe retelele de socializare.

Specialistii in domeniu au tinut sa le transmita clientilor ca aerul la punga are efecte nule, proprietatile terapeutice pastrandu-si-le doar in mediul natural, respectiv in munti.

Aerul de munte – medicament natural!

Muntele reprezinta nu doar un subiect pentru fotografiile de vacanta, ci si o sursa de sanatate pentru cei bolnavi, dar si pentru cei care vor sa-si fortifice sistemul imunitar, conform Adevarul.

Mirosul specific padurilor de conifere, provenit de la substantele din vegetatie (fitoncide) care au rolul de a o proteja, este extrem de benefic pentru sanatate. Aerul este incarcat cu medicamente datorita fitoncidelor, iar persoanele bolnave isi revin cu vazand cu ochii atunci cand ajung la munte si inspira aerul care are darul de a combate bacteriile, virusurile sau ciupercile parazite.

Aerul din preajma finetelor si pajistilor înflorite este stimulent hormonal, revigorant, si se spune ca întinereste. Ionii negativi sînt molecule de oxigen din aer care au capatat sarcina electrica negativa. Au viata foarte scurta, de numai un minut, si au fost supranumiti si vitaminele aerului, deoarece stimuleaza si armonizeaza majoritatea proceselor vitale, dar si pe cele din sfera psihicului si a emotionalului, mai arata sursa citata.

 

Comentarii

comentariu

About the Author