Published On: lun, Dec 21st, 2015

Un consilier local cere ca pe Republicii, la vara, sa nu mai existe terase si “chefuri”! / “Arata ca dracu terasele!”

Share This
Tags

Ionel AlexandruFara terase pe strada Mihai Eminescu, incepand cu vara viitoare. Propunerea ii apartine consilierului local PNG Ionel Alexandru, alesul care starneste hohote de ras in mini-parlamentul local de fiecare data cand ia cuvantul.

Alexandru le-a spus colegilor din Consiliul Local ca este dezgustat si deranjat de terasele care, in fiecare vara, apar pe celebra strada a orasului, inchisa circulatiei auto, cerandu-i primarului sa inlocuiasca terasele cu "tonete"-ca cele care apar in cartile postale de la inceputul secolului XX, unde comerciantii isi pot vinde marfa.

"Ca sa redam culoarea istorica a orasului nostru propun ca in locul acestor terase dezagreabile – una stramba, alta pe centrul strazii, alta pe trotuar, care arata ca dracu, sa facem niste chisocuri cum era pe fotografiile din perioada interbelica, toate dupa un singur model. Acolo, patronii sa iis vanda produsele, nu sa chefuiasca toata noaptea si sa deranjeze locuitorii de pe aceasta strada", a precizat consilierul local.

Propunerea lui Ionel Alexandru nu a fost supusa votului, insa, primarul Simionescu i-a promis PNG-istului ca arhitectul-sef va tine cont de sugestie atunci cand vor fi demarate procedurile de autorizare a teraselor.

Comentarii

comentariu

About the Author