Published On: lun, Dec 14th, 2015

Studiul de fezabilitate pentru Drumul Expres Buzau-Braila-Galati a fost introdus in proiectul de buget al Ministerului Transporturilor

Share This
Tags

drum exprexProiectul de buget al Ministerului Transporturilor pe 2016 a fost aprobat, duminica, 13 decembrie, cu amendamente, de catre membrii comisiilor reunite de specialitate din Senat si Camera Deputatilor, cu 25 de voturi pentru, un vot impotriva si doua abtineri.

Unul dintre amendamente se refera la intocmirea studiului de fezabilitate pentru drumul expres Buzau-Braila-Galati, cu sectiunea Braila-Galati, inclusiv Variantele Ocolitoare Braila si Galati. Practic, in limbaj popular, dupa ce a demarat studiul de fezabilitate pentru podul peste Dunare de la Braila, ministerul da unda verde procedurii similare pentru drumul care va lega podul de restul tarii.

Ministerul Transporturilor are propus pentru 2016 un buget de 11,86 miliarde de lei, in scadere cu 7,6% raportat la executia preliminata din 2015, de 12,84 miliarde de lei, potrivit proiectului publicat pe site-ul Ministerului de Finante.

Comentarii

comentariu

About the Author