Published On: joi, Dec 3rd, 2015

Seful invatamantului brailean: “Cred ca e doar un accident cazul invatatoarei! Va fi anchetata de profesori din scoala”

Share This
Tags

invatator ana aslanSeful Inspectoratului Scolar Judetean, profesorul Catalin Canciu, a declarat pentru Ziarul Infobraila ca invatatoarea Luminita Gheorghe de la Colegiul "Ana Aslan", inregistrata in timp ce isi injura elevii, va fi anchetata de o comisie formata din cadre didactice din unitatea de invatamant, care vor propune o sanctiune Consiliului de Administratie, forul decisiv in acest caz. 

"Cred ca e doar un accident. Eu am vorbit cu doamna director si in lunga activitate a doamnei invatatoare nu a avut nicio abatere. E cutremurator ce am ascultat. Regret pentru ca aceste cuvinte sunt rostite de un invatator, mai ales ca e vorba de un invatator care modeleaza caractere", a spus Canciu.

Inspectorul scolar general a mai precizat ca i-a recomandat directorului liceului sa gaseasca o modalitate legala prin care invatatoarea sa fie suspendata pe timpul anchetei.

"Colegiul "Ana Aslan" este o institutie de elita, cu toate regulile puse la punct. Acolo exista un cod de etica, exista parghii ca doamna invatatoare sa fie sanctionata, insa imi e greu sa fac o predictie legata de ce sanctiune va primi. E incalificabil ce s-a intamplat si va spun sincer ca as intreba-o pe invatatoare ce ar fi spus daca un cadru didactic s-ar adresa astfel copiilor sai", a concluzionat inspectorul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-