Published On: Soare, Dec 13th, 2015

REVOLTATOR Invatatoarea de la “Aslan” a fost sanctionata cu 10% din salariu, timp de 3 luni / “Stiti cum i-as bate pe astia? Nu cred ca va imaginati”

Share This
Tags

luminita gheorgheInvatatoarea inregistrata in timp ce-si injura ca la usa cortului elevii, amenintandu-i chiar si cu bataia, nu a fost exclusa din invatamant, asa cum se preconiza, ci a fost sanctionata cu taierea a 10% din salariu, timp de 3 luni. Decizia a fost luata in cadrul unitatii de invatamant, de catre colegii cadrului didactic, Inspectoratul Scolar neavand jurisdictie in astfel de cazuri.

Masura este una blanda pentru ca, sustin membrii comisiei de la Colegiul "Ana Aslan", Luminita Gheorghe este la prima abatere, in aproape trei decenii de activitate la catedra. Mai mult decat atat, parintii elevilor injurati si amenintati, consultati atunci cand s-a decis sanctiunea, s-au opus excluderii invatatoarei din sistem.

Totusi, orele de curs ale Luminitei Gheorghe vor fi monitorizate de conducerea scolii si de un psiholog.

"Bai baietel, daca nu te ia mama dracu'! Stai teapan! Ai inteles? Daca vrei sa te calc in picioare, te calc. Sa-ti fie frica si de mine! Uitati-va la ei ca nici pedepsiti nu se pot abtine! (…) Uite, rade animalul! Animalul rade! Pentru ca nu intelege ce i se spune, creierul lui are o problema! Singurul lucru care ma determina sa nu ii bat, sa-i gaseasca nebuneala, este faptul ca imi pierd serviciul. Stiti cum i-as bate pe astia? Nu cred ca va imaginati", le spunea invatatoarea elevilor, conform inregistrarii.

Comentarii

comentariu

About the Author