Published On: mar, Dec 22nd, 2015

PNL arunca in aer judetul ca sa puna mana pe putere, cu 6 luni inainte de alegeri!

Share This
Tags

mortu cjLiberalii vor sa readuca circul si haosul la Consiliul Judetean doar pentru a pune mana pe institutie inainte de alegerile locale de anul viitor. Desi nu au majoritate, PNL-istii au fost instruiti de Catalin Boboc, cel care isi doreste sa ajunga primarul Brailei si care sta sub "closca" lui Varga, sa faca tot ce le sta in putinta pentru a-l da jos pe Viorel Mortu de la sefia CJ, in speranta ca primarii PNL vor fi multumiti de miscare si vor munci pe branci la alegeri, avand langa ei sacul cu bani.

Ovidiu Nechita, PNL-istul care a condus judetul dupa ce Bunea Stancu a fost ridicat de DNA, facandu-se de ras, a avut discutii cu mai multi consilieri judeteni pentru a-i convinge sa-si dea votul pentru schimbarea lui Mortu.

In sedinta CJ de maine, cu doar doua zile inainte de Craciun, PNL va propune schimbarea lui Mortu, insa, conform unor surse politice, majoritatea care-l sprijina pe presedintele interimar al consiliului nu va fi de acord, invocand instabilitatea care ar urma la nivelul judetului.

In cazul in care se vor organiza alegeri pentru functia de presedinte al CJ, pe noua legislatie, PSD are majoritate pentru sustinerea unui candidat, care va fi, cel mai probabil, tot Viorel Mortu. In spatele usilor inchise, social-democratii au hotarat sa mearga mai departe tot cu Mortu, care este consilierul judetean cel mai bine vazut de braileni, conform sondajelor realizate de partide in ultima perioada.

Comentarii

comentariu

About the Author