Published On: joi, Dec 10th, 2015

NESIMTIRE O braileanca a fost ranita cand soferul de maxi-taxi a franat! Victima a ajuns la spital, iar soferul si-a vazut de drum

Share This
Tags

maxi taxi netMiercuri, 9 decembrie, in jurul orei 18:00, politisti din cadrul Biroului Rutier au fost sesizati de catre personalul medical din cadrul Spitalului Judetean despre faptul ca la Unitatea de Primiri Urgente s-a prezentat braileanca P.Maria, in varsta de 50 de ani, care a sustinut ca a fost victima unui accident rutier.

Din cercetarile desfasurate de catre politisti s-a stabilit faptul ca femeia se afla intr-un maxi-taxi condus de catre L.Daniel, de 36 de ani, si, la intersectia strazii Grivita cu strada 1 Decembrie 1918, in momentul in care soferul a frânat brusc, victima s-a dezechilibrat si cazut in microbuz, intre scaunele din fata, lovindu-se la picioare si cap.

Imediat dupa producerea evenimentului, pasagera a coborât din autovehicul, cu scopul de a merge la spital pentru investigatii medicale, iar soferul a plecat de la locul accidentului, fara a anunta politia, fiind identificat, ulterior, pe strada Scolilor.

Personalul medical a stabilit ca braileanca a suferit leziuni la piciorul stâng si la cap.

Atat conducatorul microbuzului, cat si victima au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, si in cauza a fost intocmit dosar penal pentru infractiunile de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului, fara incuviintarea politiei.

Comentarii

comentariu

About the Author